Σχετικά με εμάς

Το EasyKep είναι ένα σπίτι ειδικών λογιστικής. Ξεκινήσαμε τις δραστηριότητές μας πριν από μερικές δεκαετίες και έχουμε αναπτυχθεί λόγω των άριστων σχέσεων με τους πελάτες μας.

Πετύχαμε την επιτυχία μας λόγω της επιτυχούς ενσωμάτωσής μας με τους πελάτες μας. Ένα παράπονο που πολλοί άνθρωποι έχουν για τους Λογιστές είναι ότι μπορεί να είναι παραπλανητικά και αργά. Οι πελάτες μας δεν αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.

Θεωρούμε τους εαυτούς μας ως μια ομάδα μελλοντικών επαγγελματιών λογιστών με συναφείς εμπειρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Γιατί να μας επιλέξετε

ΚΕΠ
Εμπειρογνώμονες

Η ομάδα μας από εμπειρογνώμονες του ΚΕΠ είναι σε θέση να ολοκληρώσει κάθε τύπο απαιτούμενης τεκμηρίωσης ΚΕΠ για λογαριασμό σας με πολύ πιο γρήγορο και ευκολότερο τρόπο και να την παραδώσει στο κατώφλι σας.

Έξυπνη λογιστική
Ομάδα

Βρισκόμαστε στον τομέα της λογιστικής για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, κάναμε χιλιάδες πελάτες ευχαριστημένους και παρέχουμε χιλιάδες λογιστικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Μαζί μας μπορείτε να ζήσετε το επόμενο επίπεδο λογιστικής.

Χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες
Εμπειρογνώμονες

τα τελευταία 30 χρόνια, παρέχουμε υπηρεσίες οικονομικής διαβούλευσης και οικονομικής διαχείρισης σε εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες, σύμφωνα με τη γνώμη τους “δεν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν χωρίς το EasyKep

Τα καλύτερα οφέλη
Finders

Αποκαλούμε τους εαυτούς μας τα οφέλη των ανθρακωρύχων, γιατί δεν θα σταματήσουμε να σκάβουμε μέχρι να βρούμε ποια είναι τα οφέλη και τα επιδόματα που ταιριάζουν με τις συνθήκες των πελατών μας για να διευκολύνουμε τη ζωή τους και το πετύχαμε αυτό τις τελευταίες 3 δεκαετίες.

Πάνω από 25 Χρόνια
της Εμπειρίας

Εκατοντάδες υπηρεσίες παρασχέθηκαν στον ικανοποιημένο πελάτη μας και αυτό το λέμε μόνο η αρχή

0

Υπηρεσίες ΚΕΠ

0

Λογιστικές υπηρεσίες

0

Χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες

0

ικανοποιημένους πελάτες

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας από επαγγελματίες λογιστές και ΚΕΠ και οικονομικούς εμπειρογνώμονες είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν.